NATURSKYDDSFÖRENINGEN I TOMELILLA

Vandring i lövskogen

Gårdlösaleden

Vårt miljöpris 2017 tilldelades Gårdslösaleden och människorna som engagerat sig i arbetet med den. Den är en vandringsled på 12 km som utgår från Smedstorp och går norrut längs Listarumsåsen. Leden går genom två naturreservat. Vi kommer att ha en vandring i höst av halva sträckan , den andra går vi i vår. Följ med på en intressant vandring med kunniga guider !

Ingmar Jönsson/ ordf

Vem ska ha miljö- och naturtskyddspriset 2018 ?

NIT och Tomelilla kommun delar tillsammans ut ett miljö- och naturskyddspris. Priset ges för åtgärd, införande eller engagemang för bibehållen , nyskapande eller vidtagen åtgärd inom områden natur och miljö i Tomelilla kommun. Priset delas ut till enskilt person som är fast boende i kommunen eller  till organisation/förening med verksamhet i kommunen. Förslag lämnas till NITs styrelse eller till Tomelilla kommun innan årsskiftet. Diplom och prispeng delas ut på NITs årsmöte.

.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *