NATURSKYDDSFÖRENINGEN I TOMELILLA

VATTENFALL

Tema Vatten

Kommande höst, vinter och vår ska vår förening fördjupa oss i den viktiga vattenfrågan. Tillsammans med Ystadkretsen ska vi göra en vandring längs Kabusaån i höst. Föredraget på vårt årsmöte kommer att handla om vatten, och en studiecirkel är planerad till kommande vinter och vår. Intresseanmälan görs redan nu till någon i vår styrelse. / Ingmar Jönsson

Vem ska ha miljöpriset 2016 ?
NIT och Tomelilla kommun delar ut ett miljö- och naturskyddspris. Priset ges för åtgärd eller engagemang för bibehållen, nyskapande eller vidtagen åtgärd inom områden natur och miljö i Tomelilla kommun. Priset delas ut till enskild person som är fast boende i kommunen eller till organisation/förening med verksamhet i kommunen. Förslag lämnas till NITs styrelse eller till Tomelilla kommun innan årsskiftet. Diplom och prispeng delas ut på NITs årsmöte.